Friday, 16 December 2011

Fahmi punya cerita..

Kalau korang perasan pada aku punya header ada satu nama selain nama aku iaitu Fahmi (bukan nama sebenar). Ha,so ari ni aku nak cerita sikit la pasal beliau. Setelah aku pertimbangkan dan fikir semasak-masaknya,aku bercadang untuk  mintak bantuan dia ni untuk meng’update’  blog aku ni sekali sekala.. Almaklum la kan,aku kan sibuk dengan urusan seharian untuk bergelar bakal isteri Dato’ nanti..hehe..*perasan gila

OK, at first,dia ni tak nak membabitkan diri sebenarnya. So,terpaksa la aku menggunakan beberapa cara untuk memujuk. Lepas aku paksa,ugut,seksa dan goda dengan upah aiskrim poli, *korang tau tak apa tu aiskrim poli? akhirnya dia bersetuju. 


ni la die aiskrim poli

YES!! Haha.. Tapi dengan syarat. “adess,ade syarat la pulak.. (-_-') Syarat apa?biarlah aku dan dia jer yang tau.

Aku pun dah mintak dia buat satu entri untuk blog ni,tapi tak tau la dia buat ke tak..takpe,kita tunggu dan lihat jer kemunculan dia nanti. Dia sibuk tu…*kot la kan


here aku nak cerita lah sedikit sebanyak tentang dia ni . Dia nih kerja dekat dalam negara  MALAYSIA *aku sendiri pon tak tahu* puas aku pujuk,godek-godek tapi haramjadah dia tu nak makan pujuk. Kalau aku nak tahu aku buat-buat merajuk gitu,tapi kalau aku merajuk pun aku kena pujuk sendiri *xromantik langsung ! Dia ni dah macam abang  aku dah*no loving2 ok ! ,seorang yang kelakar,pelawak,semua ada dekat dalam badan dia tu. Dah tua bangka tapi tak kawin-kawin lagi,kawin lambat mati malam pertama kang fahmi oii ! *nikoh lain lah bini fahmi tuh 


FAHMI ni minat beno ke kucing,walaupun dia hidup bujang tapi dia pelihara lapan ekor kucing,tapi sekarang nih dah tinggal 2 ekor *(T_T)sobs sobs sobs


- seekor mati, seekor hilang
- dia duk dalam sangkar,then tak tau mcm mane die mrangkak nak keluar,jatuh  kat celah tikar getah.Masa tu bru umor 2 minggu kot,kecil lagi so cute 


* empat ekor kena tohok(bace: buang) *kejam jugak nih buang kucing

* dua ekor lagi sedang dipelihara sekarang 


jom kite tengok kucing-kucing beliau..hehe




masa ni usia 2 minggu..sekor dah mati


gambar terbaru


lahir bulan 6 tahun ni..dibuang oleh Fahmi


anak dah besar sikit



adik beradik tidur sama-sama
p/s: sampai sekarang fahmi tak dapat kenal pasti sapa bapak kucing ni T_T

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

comeynyeeeee !

Liyana Ramli said...

perghhh! kucing tu cumil! nak seko!

niamarlissa said...

laju je dua orang nih ye :)

Selendang Merah said...

comelnya kucing tu, header tu cantik..suka tengok

fahmi said...

baham mane gambor ni?haish..curi ke?

nia marlissa said...

selendang merah : header tempah jepom .. kalu sndri x mampu

fahmi : xdop curi2 .. rompak dalam loker tado msa awk g kje

shahsyaz said...

ouh, neh gamaknyeeeee

hhahhahahahaahahhahaaaaaaa