Thursday, 8 March 2012

MegaGiveAway by Penmerah.com

banner format2 thumb MegaGiveAway By Penmerah.com

Akak PEN MERAH ada buat giveaway unyuk kali kedua dan ini merupakan kali pertama aku join giveway. 



SYARAT-SYARAT yang dikenakan amatlah senang lagi mudah malah tidak membebankan sesiapa. 






hadiah yang ditawarkan cukup menarik dan begitu banyak sekali . memang tak rugi lah kalau korang join , malah puas hati .
sesiapa yang tengah kering idea nak update blog dan menginginkan hadiah yang PERCUMA boleh lah mencuba nasib *wink 




untuk join giveaway dan untuk mengetahui lebih lanjut tentang giveaway yang dianjurkan oleh beliau bolehlah tonyoh-tonyoh banner kat atas tuh ye . 



1 comment:

Afiq Yassin said...

nice entry..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/