Sunday, 11 December 2011

TERIMA KASIH !

Blog ? Blog nih apa ?


Sewaktu ketika dahulu zaman dahulu kala,zaman penjajahan British gamaknya. Aku tak tahu ape kebendanya lah blog nih. Dulu aku reti baca je entri-entri dekat dalam blog ni. Aku tak pernah terfikir langsung untuk buat blog sendiri,memiliki laman blog dan seangkatan dengannya. 

Blog nih terwujud dari sikap baik hati mulus tulus ikhlas kak yuyu*dia punya pipi gebu woo . 

bakal model :)




 ******************

Dulu aku ingat nak buat blog ni semudah ABC tapi rupanya nak buat blog ni perlu ade inspirasi dan konspirasi yang kental untuk menghasilkan sebuah blog yang buruk baik. Kalau korang perasan * ada ke orang nak perasan :p blog ni aku buat sejak bulan julai lagi tapi disebabkan aku terpaksa berjuang untuk masa depan negara aku sendiri, aku terpaksa abaikan dulu blog ni. Bermula dari saat ini masa ini dan akan datang Insya Allah aku terus berusaha dengan sepenuh tenaga besrta jiwa raga untuk mengupdate blog aku ni. Blog ni akan menjadi diari harian aku .

***********






cita-citanya nak jadi ultraman 


*entri dalam blog nih telah kutuk disemak sepenuhnya oleh muhammad fahmi (blog ini aku kongsi bersama beliau) mulut dia nih pedas semacam kalah cili dalam belukar. 


p/s: capek deh nak siapkan entri ni

32 comments:

Yuyu said...

hahahahha...goodluck nia!!!memang lama nak hasilkan entry ni yekk...

niamarlissa said...

@yuyu hihi. exam kan tq kak yu neh

azri johan said...

tahniah :)
Keep in blogging k

Liyana Ramli said...

keep it up :)

CekbOlat-bOlat said...

tahniah.. org hot-hot komen.. wahh =)

niamarlissa said...

@azri johan sama-sama rakan kongsi :)

niamarlissa said...

@liyana ramli thanks akak:)

niamarlissa said...

@cekbolat-bolat retis retis belake

Noraien said...

keep blogging kayh ;)

niamarlissa said...

@noraien tq meh :)

sila beri tunjuk ajar

hawiz said...

yeahh....selamat berblogging...

niamarlissa said...

@hawiz terima kasih yea :)


masih byk yg nia perlu beljar

hafiz hafizol said...

wah.. selamat berblogging :)

niamarlissa said...

@hafiz hafizol terima kasih ye :)

wanblur - Shazwan Azizan said...

welcome to blogger's world.

shazwan: said...

gudluk tau. boleh2 lama ok punye xD better tukar komen jd pop-up window tau peace!! happy blogging xD

wanda said...

goodluck siss..hehee

niamarlissa said...

@wanblur thank you yea :)

niamarlissa said...

@shazwan pop-up window yea ? 6t saya cuba tkar yea. tq :)

niamarlissa said...

@wanda terima kasih dear

YAYA AZURA said...

keep blogging dear..

comment form ada word verification la..
kalau xde lagi bagus ^^

JZ Business World said...

hai.. welcome to blogger world..

terus terjah dr fb.. :)

niamarlissa said...

@yaya ade ke ? x tahu,ngeh3. sat ye nak buang give me time . masih baru

niamarlissa said...

@jz businees hai . tq yea

Sya Hyo-Sonn said...

figthing2 kak ! semoga menjadi blogger tegar

shahsyaz said...

budak nama fahmi tuh ade blog x??? die memang kaki menyemak. hahaha, :X

Selendang Merah said...

akhirnya nia telah menulis satu entri..taniah di ucapkan..welcome tu blogger..:D
salam perkenalan dari sm.

fiezah91 said...

hehe. tahniah. selamat berblogging :)

sha my heart said...

wah, boleh tahan.. baru blogging tapi ramai yg komen. senang la nak maju kalau macam ni.

keep blogging and happy blogging =)

sha my heart said...

singgah lagi sini =)

Ajeyy Rawk said...

model terr.. haha

sha my heart said...

singgah lagi..

p/s: macam mana nia boleh kata sha tak singgah kat YPKE? sedangkan dah berkali2 singgah. up date la, babe.

kalau tak up date, 4 people want drop by ur blog? :)